اخبار/مقالات
لوح آموزشی تربیت بدنی

لوح های آموزشی تربیت بدنی


نوروز ۹۳ السلام علیک یا فاطمه الزهرا

 السلام علیک یا فاطمه الزهرا نوروز 93


راز داشتن کودک شاد و با استعداد
راز داشتن کودک شاد و با استعداد رادر این مطلب مطالعه نمایید.(اینجا کلیک نمایید)

مطالب بسیار آموزنده

                 لطفا فایل را دانلود نمایید ،بسیار خواندنی هستند.


فراخوان نخستین جشنواره شعر منطقه ای"یادمان ولایت"
فراخوان نخستین جشنواره شعر منطقه ای "یادمان ولایت" به مناسبت تبعید رهبر فرزانه انقلاب در دوران ستم شاهی به شهرستان جیرفت

موضوع اشعار:الف - ولایت
 ب- پیرامون شخصیت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری
ج- بیداری اسلامی

 شرایط شركت: الف- محدودیت سنی برای افراد ندارد
ب- قالب اشعار ارسالی به جشنواره آزاد است شامل اشعار سنتی (غزل،مثنوی...)یا اشعار نو(نیمایی،سپیدو....)
 ج- هر شاعر می تواند،حداكثر 3 اثر به صورت تایپ شده تحت نرم افزار word 2003  به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.
  
داوری :داوری توسط اساتید مجرب و متعهد كشوری و استانی انجام خواهد پذیرفت و پس از انجام امور اداری و رای هیئت داوران از صاحبان آثار برگزیده جهت حضور و قرائت شعر در جشنواره دعوت به عمل خواهد آمد.

جوایز: نفر اول تندیس جشنواره و لوح تقدیر و یك سكه بهار آزادی و مبلغ 190 میلیون ریال تسهیلات چاپ كتاب -نفر دوم تندیس جشنواره و لوح سپاس و نیم سكه بهار آزادی و مبلغ 10 میلیون ریال تسهیلات چاپ كتاب
-نفر سوم تندیس جشنواره و لوح سپاس و ربع سكه بهار آزادی و مبلغ 10 میلیون ریال تسهیلات چاپ كتاب ضمنا به نفرات چهارم تا دوازدهم تندیس جشنواره و لوح تقدیر و هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.

تقویم: الف-مهلت  ارسال آثار :اول آبان ما 1390 ب:دعوت از برگزیدگان تا پایان 15 آبان ماه 1390 ج- برگزاری جشنواره: 22و 23 آبان ماه 1390 در كرمان د- مراسم اختتامیه 30 آبان ماه ر شهرستان جیرفت 

روز جهانی كودك

فرزند پروری مثبت راهی به سوی ارتقای سلامت اجتماعی كودكان

« روز جهانی كودك مبارك باد »

كودك باید در فضایی سرشار از خوشبختی ، محبت و تفاهم بزرگ شود

 روز جهانی كودك بهانه ای برای ورود به جهان كودكان است؛ برای ورود به این جهان باید آگاهی های خود را فراموش كنیم و با ناآگاهی های كودكانمان همراه شویم. آموختن زبان كودكانه نیز قدم بعدی است.

« كودك باید در فضایی سرشار از خوشبختی ، محبت و تفاهم بزرگ شود ».
به امید آنكه دنیایی داشته باشیم به دور از جنگ و هیاهو كه همه كودكان در آن با آرامش و خوشبختی زندگی كنند. به امید آنروز...

حقوق كودك در اسلام

قبل از ظهور اسلام ، كودكان در وضعیت بسیار بدی به سر می بردند ، از حقوق عادی محروم و دستخوش اراده پدرانشان بودند. اگر پدران می خواستند آنها را نگه می داشتند و اگرنه ، برای رهایی از نفقه و هزینه زندگی آنها رامی فروختند و یا می كشتند.
با آمدن اسلام ، این عادت ناپسند شدیدا مورد مقابله قرار گرفت و اسلام عالیترین توجه را به كودك نمود ، آیاتی كه نسبت به حقوق كودك در اسلام وجود دارد و روایات موجود همه حكایات بر اهمیت اسلام به كودكان و حقوق ایشان دارد . اسلام ، پدران را از كشتن فرزندان به خاطر ترس از كمبود هزینه منع كرد . چنانكه خداوند در قرآن كریم می فرماید: فرزندان خود را از ترس كمی روزی نكشید ، ما به شما و آنها روزی می دهیم زیرا قتل آنها اشتباه و گناه بزرگی است. رسول گرامی اسلام (ص) می فرماید: به كودكان خود محبت كنید و نسبت به آنها ترحم نمایید. وقتی به آنها وعده دادید، وفا كنید زیرا آنها جز اینكه شما را روزی دهنده خود می بینند تصور دیگری ندارند. امام سجاد (ع) می فرماید: و اما حق فرزند تو این است كه بدانی او از تو و پیوسته به تو در خیر و شر امر دنیاست و تو مسئول او از لحاظ نیك ادب كردن و راهنمایی به پروردگارش و كمك به طاعت او هستی. پس عمل تو درباره او ، عمل كسی باشد كه می داند در احسان به او پاداش ، و در مسامحه و بدی نسبت به او كیفر می بیند.اسلام حتی به والدین اجازه كتك زدن كودكان را نداده است .

امام علی (ع) می فرماید: حتی برای ادب كردن فرزندت نیز او را نزن بلكه با او قهر كن و مراقب باش كه زمان قهر طول نكشد.
نیازهای كودك

رسول اكرم (ص) به همه انسانها اعلام می كند ، همانطور كه پدران و مادران ، حقوقی بر فرزندان خود دارند و فرزندان در صورت ترك آن حقوق عاق می شوند ، فرزندان نیز حقوقی بر پدر و مادر دارند كه " پدران و مادران در صورت رعایت نكردن آن عاق فرزندان می گردند.والدین مسئول تأمین تمام نیازهای كودك اعم از مادی و معنوی می باشند .
1- نیازمندیهای جسمانی كودك: نمو جسمانی كودك با فراهم ساختن وسایل مادی امكان پذیر است تا از این طریق نیازهای بدنی او اشباع شود. این رشد و نمو با تغذیه ، بهداشت كافی ، آب و هوا ، مسكن ، خواب ، بازی و امثال آن ، به دست می آید.
2- تعلیم ورزش به كودك: حركت و جنبش ، اساس هر عمل غریزی و پایه وظایف حیاتی است كه زندگی شاداب و سلامت در گرو آن است .

امام صادق (ع) می فرماید : باید – خصوصا – هفت سال اول زندگی كودك آزادانه به بازی و جنبشهای بدنی صرف شود. حضرت رسول اكرم (ص) می فرماید:  اگر كسی دارای طفل خردسالی بود باید با او در جنبشهای كودكانه و حالت بچه گانه همكاری و هماهنگی نماید. آموختن و پرداختن به ورزشهای شنا، تیراندازی و سواركاری نیز از ورزشهای مهمی است كه در احادیث بر آنها تأكید شده است .
نیازمندیهای روحی

1- انتخاب نام زیبا : نخستین احسان و نیكی پدر به كودك انتخاب نام زیبا و خوشایند برای اوست و این از حقوق لازم كودكان می باشد.
2- احترام : پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید:  به شخصیت فرزندان خود ارج نهید و آداب و آیینهای رفتار خویش را نیكو و درست گردانید تا مشمول آمرزش خدا شوید. پیامبر به والدین امر كرده اند كه به كودكان احترام بگذارند ، چراكه بی توجهی و بی احترامی به آنان باعث بروز مشكلات عاطفی زیادی در كودكان می گردد همچنین در روایتی از رسول اكرم چنین آمده است :  فرزندان خود را زیاد ببوسید ، زیرا با هر بوسه ، برای شما مقام و مرتبتی در بهشت فراهم می شود كه فاصله میان هر مقامی ، پانصد سال است . با توجه به مطالب گفته شده اسلام – دین انسان سازی – به اساس تربیتی انسانها از سنین كودكی ارزشی خاص می گذارد و به والدین توصیه می نماید كه به تمامی ابعاد وجودی كودك عنایت داشته باشند و انسانی وارسته و شایسته را تحویل جامعه بشری بدهند. 

 
نقشه سایت